Lojëra për fëmijë for PC

Vajza ime I ploteson te gjitha pstaj e kthen rezultatin nga fillimi kenaqet shum me kete programGjithqka e bukur, atraktive, terheqese per femijen edhe shumme edukative. Hajde njerez ti perkrahim prodhimet veprimet vendore pse mos ti mesojm femijet tane me ane te lojes shqip e mbi te gjitha nje aplikacion vendor. Suksese mos u dorzoni


Përmes këtij aplikacioni, fëmijët mund të argëtohen duke luajtur dhe në të njejtën kohë duke mësuar për shkronjat e alfabetit të gjuhës shqipe.Mundësitë për argëtim përfshijnë 4 lojëra me 6 nivele:- Madhështori – marrja e shkronjës së madhe dhe vendosja tek shkronja e vogël.- Sfiduesi – Zbulo shkronjën e duhur nga copëzat përkatëse.- Memoruesi – […]

How to use Lojëra për fëmijë for PC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Lojëra për fëmijë for PC in Search bar and install it.
Now you can use Lojëra për fëmijë for PC on your PC or MAC.


Screenshots

Price Free
App Size 20 MB
Instalations 10,000 - 50,000
Score 4.3
Developer Trigonom sh.p.k.
Link

We don't provide APK download for Lojëra për fëmijë for PC but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *