Jom Teka Teki 2 for PC

hilang stress maen ni.. sbb otak duk pk nk cri jwpn.. tp stress dtg blk lau stop main.. btw i love this game.



Eizan Farizan Merangsang pemikiran anak2 ... best boleh buat ikatan kemesraan dengan anak2 lebih erat dan lebih masa diluangkan bersama.


Teka teki Teka teki ni memng best tp pyh blh x tolong sy buat jwpn no.7 iaitu menulis abjad simbol perkataan

Best Fever fever melayan benda nih. Memang stress . Tapi hmmm entah sukar nk zahir kan.

Best Apa jawapan bagi soalan level 9 klu dia alakohol tenaga jiwa dan minda????

Teka-teki 2 More great, power and exellant for our brain.

Ape jawapan bagi soalan empat iaitu kaca tingkap air dan pemikiran.minta tolong yee......

Teka teki Saya tak faham level 4 pelik ... fikir 2

Best.. tapi mai jaa level ataih..otak heng terus..

Bodoh Apa punya game ni aku take faham Bodoh sial

No 40 tu ape jawapan dia penat doh mikir nye

Best... mencabar skit daya imaginasi.tapi siapa boleh tolong no9

Mencabar Mencabar daya imaginasi dan pemikiran... Betul2 susah

Memang stress tapi sungguh cool bro hahhaa Boleh la

Best Best boleh hilangkan rasa bosan dan lucu

Menakjubkan Tapi kadang kadang pembayang tak sesuai. Wayang, rambut, seluar, baju so kenapa jawapan dia 'pendek'? But still the best! Eratkan hubungan dgn kengkawan dan GF layan benda ni. Hehehe thanks! Level64 dah baru je download tadi.

Mustaqim... Bleh than gk sushnye soalnnye...mcm nk magrain gk d,wt nye...

assalamualaikum game ni memang best dan mencabar... lepas ni buat teka silang kata pulak bleh?

Sekuel kepada # No 1 Trivia Games – Jom Teka Teki di MalaysiaMencuba game ni jika anda berasa teka teki terlalu senang. Permainan ini khas untuk Malaysian kerana permainan ini menggunakan Bahasa Melayu. Game ini mempunyai soalan yang memerlukan imaginasi anda untuk mencari benda/jawapan daripada perkataan yang berkaitan. Logik, IQ, dan imaginasi akan dapat membantu […]

How to use Jom Teka Teki 2 for PC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Jom Teka Teki 2 for PC in Search bar and install it.
Now you can use Jom Teka Teki 2 for PC on your PC or MAC.


Screenshots

Price Free
App Size 10 MB
Instalations 100,000 - 500,000
Score 4.3
Developer SAN
Link

We don't provide APK download for Jom Teka Teki 2 for PC but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *